Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

Гостување на д-р Гоце Ѓорѓиоски во утринската програма на МРТ1 кој говори за заштита на забите за време на бременоста

Гостување на Д-р Гоце Ѓорѓиоски, специјалист по стоматолошка протетика на МТВ1 на тема „Оралното здравје во тек на бременоста“