Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

Стоматолошката Поликлиника Ѓорѓиоски е приватна поликлиника заснована на традиција, знаење, постојано стручно усовршување и модерна технологија.


content-01

ПРОТЕТИКА

Протетиката е гранка од денталната медицина, која се занимава со изработка на коронки, мостови и протези, а со тоа го спречува и ги решава неправилностите на забниот низ. Стоматолошката поликлника “Ѓорѓиоски”со посебно внимание ги следи новитети од оваа стоматолошка гранка повеќе »

content-02

ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

Превентивните постапки се важен дел од стоматолошката заштита. Начинот на четкање на забите и одржување на хигиената се разликуваат зависно од односот на вилиците и индивидуалната склоност кон кариес. повеќе »

content-03

ОРТОДОНЦИЈА

Ортодонција е специјалистичка гранка од стоматологијата, која се занимава со проучување на растот и развојот на вилиците, забите и орофацијалната регија како целина, како и со проучување на развојните пореметувања и можните причинители на неправилности. повеќе »

ДЕНТАЛЕН РЕНТГЕН

Нашата ординација е опремена со најсовремен дигитален интраорален рендген апарат – Gendex Expert DC, кој 12 години по ред е прогласен за најдобар интраорален рендген апарат (“Best Intraoral X-rayTownie Choice Award). повеќе »