Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

Имате прашања

Контактирајте не со помош на контакт формата подолу, а ние ќе ви одговориме во најкус временски период.

Loading...

Контакт инфо

Населба АЕРОДРОМ
Адреса: Булавар 3та Македонска Бригада број 31-1/2
Тел: 02 2470 048
Моб: 075 448 068
Меил: contact [at] spg.mk

Населба РАДИШАНИ
Адреса: Улица Бутелска 33 број 40
Тел: 02 2673 489
Моб: 075 448 068
Меил: contact [at] spg.mk

ЛОКАЦИЈА