Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

СТОМАТОЛОЗИ

Нашиот високостручен тим

1_single_view
Д-р Ирена Димитровска

Д-р Ирена Димитровска е родена 1972 година во Скопје, каде завршува основно училиште и средно медицинско училиште отсек забен техничар ...

2_single_view
Др. Гоце Ѓорѓиоски

Д-р Гоце Ѓорѓиоски е роден 1979 година во Скопје, каде завршува основно училиште и средно медицинско училиште отсек забен техничар ...

4_single_view
Д-р Мирјана Ѓорѓиоска

Мирјана Ѓорѓиоска, родена 1981 година во Скопје, каде завршува основно и средно медицинско училиште отсек забен техничар ...

3_single_view
Д-р Маја Гушкова-Поповска

Д-р Маја Гушкова-Поповска е родена 1986 година во Кочани, каде завршува основно училиште. Средно медицинско училиште отсек забен техничар завршува во ...