Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

Користиме модерна технологија и квалитетни материјали од реномирани производители,со цел на Вашите заби да им го вратиме здравјето, а на Вашата насмевка-убавината.Секогаш сме во тек со најновите достигнувања во стоматологијата.