Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

estetika

Естетика

Незадоволството од сопствената насмевка веќе e минато. Во нашата поликлиника имаме на располагање цела низа на дентални постапки, со кои, освен добро орално здравје, можеме да постигнеме дополнителена самодоверба и…

Повеќе
implatanti

Импланти

Имплантанти уште познати и како импланти, се титаниумски надоместоци кои го заменуваат коренот на забот кој недостасува. Недостаток и на само еден заб влијае на нарушувањето на функцијата на целиот…

Повеќе