Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

dentalen-rentgen

Дентален Рентген

Нашата ординација е опремена со најсовремен дигитален интраорален рендген апарат – Gendex Expert DC, кој 12 години по ред е прогласен за најдобар интраорален рендген апарат (“Best Intraoral X-ray” Townie…

Повеќе
opsta-stomatologija

Општа Стоматологија

Ендодонција Во стоматолошката поликлиника Ѓорѓиоски се придржуваме кон мотото дека секој заб е вреден да се спаси од фунционална и естетска страна. Ендодонцијата е гранка од денталната медицина која се…

Повеќе
protetica-080

Протетика

Стоматолошка протетика Протетиката е гранка од денталната медицина, која се занимава со изработка на коронки, мостови и протези, а со тоа го спречува и ги решава неправилностите на забниот низ.…

Повеќе

Ортодонција

Што е ортодонција? Ортодонција (грч. orthos=прав,совршен, odontos=заб) е специјалистичка гранка од стоматологијата, која се занимава со проучување на растот и развојот на вилиците, забите и орофацијалната регија како целина, како и со…

Повеќе
white-teeth

Белеење на заби

Некои луѓе се родени со прави, убави и бели заби. За сите останати постои стоматолошка поликлиника Ѓорѓиоски. Долгогодишното искуство го споивме со напредна технологија, а вештините и знаењето кои ги…

Повеќе
services-kids

Децата како пациенти

Детската стоматологија претставува можеби најчувствителна гранка на стоматологијата. Оваа област го опфаќа лечењето на устата и забите кај децата и пациентите со помала возраст. Како и секоја гранка во стоматологијата,…

Повеќе