Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

Д-р Гоце Ѓоргиоски: Хигиената и редовната посета на стоматолог се клучни за трајноста на коронките и на протезите

Во медицината, генерално и во стоматологијата, една процедура е успешна кога ќе поминат најмалку пет години од интервенцијата. Тоа се смета за успех. Се што е над тој временски период е плус за докторот, вели д-р Ѓоргиоски