Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

За губењето на забите и поставување на забни протези гостуваше д-р Гоце Ѓорѓиоски во Сител телевизија во утринската емисија „Ја сакам Македонија“

За губењето на забите и поставување на забни протези гостувавме во Сител телевизија во утринската емисија „Ја сакам Македонија“