Стоматолошка Поликлиника Ѓорѓиоски

Работно време : Понеделник до Петок 09 - 20 часот

All posts by admin

image-here

Наслов информативна содржина (3)

Лорем Ипсум ис симплѕ думмѕ теџт оф тхе принтинг анд тѕпесеттинг индустрѕ. Лорем Ипсум хас беен тхе индустрѕ’с стандард думмѕ теџт евер синце тхе 1500с, њхен ан ункноњн принтер тоок а галлеѕ оф тѕпе анд сцрамблед ит то маке а тѕпе специмен боок.

Ит хас сурвивед нот онлѕ фиве центуриес, бут алсо тхе леап инто елецтрониц тѕпесеттинг, ремаининг ессентиаллѕ унцхангед. Ит њас популарисед ин тхе 1960с њитх тхе релеасе оф Летрасет схеетс цонтаининг Лорем Ипсум пассагес, анд море рецентлѕ њитх десктоп публисхинг софтњаре лике Алдус ПагеМакер инцлудинг версионс оф Лорем Ипсум.

Лорем Ипсум ис симплѕ думмѕ теџт оф тхе принтинг анд тѕпесеттинг индустрѕ. Лорем Ипсум хас беен тхе индустрѕ’с стандард думмѕ теџт евер синце тхе 1500с, њхен ан ункноњн принтер тоок а галлеѕ оф ѕпе.

Повеќе
image-here

Наслов информативна содржина (2)

Лорем Ипсум ис симплѕ думмѕ теџт оф тхе принтинг анд тѕпесеттинг индустрѕ. Лорем Ипсум хас беен тхе индустрѕ’с стандард думмѕ теџт евер синце тхе 1500с, њхен ан ункноњн принтер тоок а галлеѕ оф тѕпе анд сцрамблед ит то маке а тѕпе специмен боок.

Ит хас сурвивед нот онлѕ фиве центуриес, бут алсо тхе леап инто елецтрониц тѕпесеттинг, ремаининг ессентиаллѕ унцхангед. Ит њас популарисед ин тхе 1960с њитх тхе релеасе оф Летрасет схеетс цонтаининг Лорем Ипсум пассагес, анд море рецентлѕ њитх десктоп публисхинг софтњаре лике Алдус ПагеМакер инцлудинг версионс оф Лорем Ипсум.

Лорем Ипсум ис симплѕ думмѕ теџт оф тхе принтинг анд тѕпесеттинг индустрѕ. Лорем Ипсум хас беен тхе индустрѕ’с стандард думмѕ теџт евер синце тхе 1500с, њхен ан ункноњн принтер тоок а галлеѕ оф ѕпе.

Повеќе
image-here

Наслов информативна содржина (1)

Лорем Ипсум ис симплѕ думмѕ теџт оф тхе принтинг анд тѕпесеттинг индустрѕ. Лорем Ипсум хас беен тхе индустрѕ’с стандард думмѕ теџт евер синце тхе 1500с, њхен ан ункноњн принтер тоок а галлеѕ оф тѕпе анд сцрамблед ит то маке а тѕпе специмен боок.

Ит хас сурвивед нот онлѕ фиве центуриес, бут алсо тхе леап инто елецтрониц тѕпесеттинг, ремаининг ессентиаллѕ унцхангед. Ит њас популарисед ин тхе 1960с њитх тхе релеасе оф Летрасет схеетс цонтаининг Лорем Ипсум пассагес, анд море рецентлѕ њитх десктоп публисхинг софтњаре лике Алдус ПагеМакер инцлудинг версионс оф Лорем Ипсум.

Лорем Ипсум ис симплѕ думмѕ теџт оф тхе принтинг анд тѕпесеттинг индустрѕ. Лорем Ипсум хас беен тхе индустрѕ’с стандард думмѕ теџт евер синце тхе 1500с, њхен ан ункноњн принтер тоок а галлеѕ оф ѕпе.

Повеќе
dr-Irena-Dimitrovska-zdr156-1

Д-р Димитровска: Децата не смеат да заспиваат со цуцлата со шише полно сок

Цир­ку­лар­ни­от ка­ри­ес мо­же да се отстрани ако на­вре­ме­но се по­се­ти сто­ма­то­лог. Уста­та и за­би­те прет­ста­ву­ва­ат пор­та за број­ни за­бо­лу­ва­ња на ор­га­низ­мот, ве­ли сто­ма­то­ло­гот д-р Ире­на Ди­ми­тров­ска повеќе »»

 

 

Повеќе

Д-р Гоце Ѓоргиоски: Хигиената и редовната посета на стоматолог се клучни за трајноста на коронките и на протезите

Во медицината, генерално и во стоматологијата, една процедура е успешна кога ќе поминат најмалку пет години од интервенцијата. Тоа се смета за успех. Се што е над тој временски период е плус за докторот, вели д-р Ѓоргиоски

Повеќе